ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΑ ALKYON SEASIDE STUDIOS

ΖΗΣΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΜΑΝΗ

Τα Alkyon SeaSide Studios είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που τρέφει μεγάλη αγάπη για τον τόπο της, την οποία φιλοδοξεί να την περάσει και στους επισκέπτες της. Η μικρή και φιλόξενη ξενοδοχειακή μας μονάδα βρίσκεται στην παραθαλάσσια περιοχή του Καραβοστασίου, σε ένα όμορφο και ήρεμο μέρος που προσφέρεται για χαλάρωση και απομόνωση.

Στα Alkyon SeaSide Studios, σας υποδεχόμαστε σε ένα ζεστό και άνετο περιβάλλον, κάνοντας σας να νιώθετε σαν στο σπίτι σας. Κρατώντας στοιχεία από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τα χαρακτηριστικά της μανιάτικης γης προσφέρουμε στους φιλοξενούμενούς μας την αυθεντική εμπειρία της Μάνης.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ

Απολαύστε την ιδιαίτερη ομορφιά της Λακωνικής Μάνης, τη μοναδική της αρχιτεκτονική, την πλούσια ιστορία της και τα τοπία που κόβουν την ανάσα…

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ

Δοκιμάστε τις λακωνικές συνταγές και ταξιδέψτε σε έναν διακεκριμένο γαστρονομικό κόσμο, όπου οι μοναδικές γεύσεις συναντούν τα θεϊκά συστατικά.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΘΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ

Η Αλκυόνη, κόρη του Αιόλου, ζούσε με τον άντρα της, τον βασιλιά της Θεσσαλίας Κήυκα, απολαμβάνοντας τη βαθιά αγάπη που τους ένωνε. Τόσο τους παρέσυρε ο έρωτάς τους που παρομοίασαν τους εαυτούς τους με το ολύμπιο ζευγάρι, τον Δία και την Ήρα, και μάλιστα ζητούσαν από τους κατοίκους να τους φωνάζουν με αυτά τα ονόματα. Οργισμένος ο Δίας, εξαιτίας της ασέβειας τους, έπνιξε τον Κήυκα. Ο θρήνος της Αλκυόνης ήταν τέτοιος που ο Δίας την πόνεσε και την μεταμόρφωσε σε θαλασσοπούλι. Όμως, ενώ όλα τα πουλιά γεννούσαν την άνοιξη, εκείνη ήταν καταδικασμένη να γεννά στα βράχια τον χειμώνα και να βλέπει τα άγρια κύματα να παίρνουν τα αυγά της. Οι θεοί ένιωσαν πάλι τον πόνο της και της χάρισαν δύο ηλιόλουστες εβδομάδες τον Ιανουάριο, για να μπορεί να κλωσσάει τα αυγά της. Τόσο το τοπίο όσο και η φροντίδα για το χώρο και τους επισκέπτες μας ενέπνευσαν κι εμάς. Με την αφορμή αυτή, λοιπόν, σας καλούμε να περάσετε από τον μύθο στην πραγματικότητα, απολαμβάνοντας τη θέα της θάλασσας και των βράχων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

11/Μαρ.2020. vellop

Η Λακωνική Μάνη από ψηλά

 Η Μάνη είναι ιστορική περιοχή της Πελοποννήσου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

20/Αυγ.2019. vellop

Πρωτοποριακό Τουρνουά beachvolley: King of the court στο Οίτυλο (14-15/09)

    Για πρώτη φορά θα στηθεί στη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

20/Απρ.2019. vellop

Σπορ θαλάσσης

Οργανωμένες θαλάσσιες εκδρομές με ταχύπλοο σκάφος και δραστηριότητες,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ